MAJ

Stine Michel
Armbånd til alle dagene kr. 395,-
Den Lille Prins i Trekroner Kirke HIMMELSKE DAGE 2022

Stine Michel har gennem de seneste mange år tryllebundet børn og voksne med sine forunderlige musikalske universer, hvor hun i et mix af musik, sang og fortælling har skabt en række uforglemmelige koncertproduktioner i skiftende samarbejder med en række fremragende musikere. I denne produktion bringer hun Antoine de Saint-Exupéry’s magiske historie om Den lille prins til live i en koncert, der i en medrivende musikalsk ramme folder historien ud i fortælling, musik og en stak helt nyskrevne sange. Med sig har hun sit orkester med så erfarne kræfter som multi-strengespilleren Jan Rørdam, trommeslageren og percussionisten Jesper Uno Kofoed samt hendes trofaste bassist Morten Lundsby.
Glæd jer til sammen med Stine, Orkestret og Den lille prins at drage på opdagelse i venskabets natur, universets hemmeligheder og kunsten at tegne en elefant!

Sted: Trekroner Kirke, Lysalléen 29, 4000 Roskilde

Arrangementet indgår i HIMMELSKE DAGE 2022 som er fire dages kirkefestival i Roskilde med hundredevis af spændende arrangementer, koncerter, foredrag, børneshow og meget andet. Læs mere om det øvrige program på himmelskedage.dk. Her kan du også købe armbånd, som giver adgang til alle arrangementerne. De koster kr. 395,-