MAR

Dato Søndag d. 12. marts 2023, kl. 11:00
Sted Himmelev Sognegård, Fynsvej 69, 4000 Roskilde
Landsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Søndag den 12. marts kl. 11-15 samler vi ind for Folkekirkens Nødhjælp.

Hvis du giver os et par timer af din tid, giver du en stor håndsrækning til nogle af verdens fattigste. Det giver en god mavefornemmelse - både for dem og for dig!

Vi byder på varm morgenkaffe, inden du går ud på ruten og frokost ved hjemkomsten. Du skal ikke tilmelde dig på forhånd, men bare dukke op - så kan du selv vælge din rute i Veddelev, Himmelev eller Trekroner. Vi kan godt hjælpe med at få kørt folk ud til ruterne, som ligger længst væk. Og så plejer vi jo at slå kommunens indsamlingsrekord. Det vil vi gerne gøre igen - men vi kan ikke gøre det uden din hjælp!

Hvis du ikke kan samle ind, så tag godt imod vores indsamlere - mange af dem er konfirmander, som samler ind for første gang.