Dato Torsdag d. 17. november 2022, kl. 18:30
Marianne Juel Maagaard
AFLYST - Godnathistorier i Trekroner Kirke

Vi må desværre aflyse denne omgang godnathistorier, men vender fortælleligt tilbage i det nye år.

Godnathistorie i kirken - det er dæmpet lys og stjernedrys. Det er rolig musik og sagte stemmer. Det er historier om det største - fortalt til de mindste.

Hop i nattøjet og tag dyne og bamse under armen og kom og få godnathistorien i kirken.

Det er for de 2-8årige og deres voksne. Og tanken er at man tager lige hjem og på hovedet i seng bagefter.

Denne gang skal vi høre om en meget besynderlig og magisk aften for meget længe siden...

Vi får hjælp fra Trekronerskolens børnekor. Live musik leveres af Jakob Lundbak, mens sognepræst Marianne fortæller af hjertens lyst!