Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Halloween på Himmelev Kirkegård

OKT
30

AFLYST: Halloween på Himmelev Kirkegård


Dato Fredag d. 30. oktober 2020, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Himmelev Kirke, Østre Kirkevej 2, 4000 Roskilde
Medvirkende
Præster, spøgelser, zombier og varulve
Pris
Gratis entré
AFLYST: Halloween på Himmelev Kirkegård

OBS: ARRANGEMENTET ER AFLYST!

Vi sætter turbo på uhyggen. Vi har nemlig hørt rygter om, at døden selv er blevet set i omegnen af Himmelev nu, hvor det snart er Allehelgensaften. Kan vi mon gøre noget, for at jage døden på flugt?

Denne aften kan du komme på alletiders halloweenløb på kirkegården. Undervejs vil du møde en heks, en varulv og et par andre halvskumle typer. Du vil også høre en masse røverhistorier og ikke mindst få nogle rigtigt gode fif til, hvordan DU kan jage det onde på flugt og booste tryghedsfølelsen, når du havner i noget uhyggeligt. Vi skal bl.a. tænde håbets lys og lære et salmevers, som kan få selv den ledeste heks til at forsvinde... Vi er ret sikre på, at det hele ender godt - med DIN hjælp, naturligvis!

MØDESTED: Den store låge ind til kirkegården, Østre Kirkevej 2.

MØDETID: I tidsrummet mellem kl. 16-17:30. Man sendes afsted i familiegrupper, så der kan forekomme lidt ventetid ved starten.

Praktisk: Vi kan ikke samles i én stor gruppe, som vi plejer. Den traditionelle græskudskæring og fællesspisning med fællessang er derfor (desværre!) aflyst. I år kommer I bare drypsvist som familier og bliver sendt ud på løbet i familiegrupper. 

Der er ingen tilmelding og det er pivgratis. I bedes holde god afstand til andre, I måtte møde på ruten - og vi har naturligvis litervis af håndsprit ved løbets start og slutning.