Dato Lørdag d. 11. december 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Roskilde Studiekor
Julekoncert med Roskilde Studiekor

Julen er højtid for meget - ikke mindst for kormusik. Mange af de smukkeste og mest velkendte korværker hører sig til i jule- og adventstiden. Intet kunne derfor være mere oplagt end at lade Roskilde Studiekor indtage Trekroner Kirke med en stemningsfuld julekoncert.

Denne eftermiddag opføres Anders Örhwalls Mariamusik - en beretning om den hellige jomfru -  for kor, fløjter, klarinet, strygere og slagtøj. Tekster efter ældre Maria-tekster og -viser fra Sverige, England, Tyskland og Frankrig.  Anders Öhrwall (1932-2012) var en svensk komponist og kordirigent. Værket er skrevet i 1974 til den nordiske korfestival, Nordklang, som det år blev afholdt i Silkeborg.

Koncerten dirigeres af Filipe Cavalheiro, og dagens oplæser er Bolette Rottbøll fra kirkens menighedsråd.