Dato Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 15:45 til kl. 16:45
Ungdomskor

Ungdomskoret bygger naturligt videre på juniorkoret. De fleste af korets sangere har været med siden juniorkor-alderen, men nye er også meget velkomne.

Vi synger meget forskellig musik - rytmisk, klassisk, dansk, engelsk, kirkelig og folkelig. Koret optræder ved koncerter og gudstjenester i og uden for kirken. For eksempel hører man dem synge til konfirmation, dåb, jul og til kirkens meditationsgudstjenester.

Når koret synger til gudstjeneste, er de på arbejde! Der er mange salmer, der skal læres, og de synger for, så menigheden også kan følge med. Det betyder også, at de er lønnede her. Som ungdomskorsanger kan man forvente at synge til lønnede gudstjenester én til to gange om måneden.